Pesti Srácok: A Momentum, az MSZP és a DK a magyar nemzet ellenségei, bármilyen eszköz megengedett velük szemben

media
2019 július 11., 15:59
comments 886

„Mostanáig óvatoskodva mindig azt írtam: a magyar ellenzék ellenségként viselkedik. Tehát csak úgy viselkedik, de nem az. Mostantól nem óvatoskodom” - szaladt meg a Pesti Srácok vezércikkírója, Pilhál Tamás keze, miután az ellenzéki EP-képviselők nem támogatják, illetve nem szavazzák meg a fideszes jelöltek kinevezéseit.

A momentumos, MSZP-s és DK-s képviselők (köztük Donáth Anna, Cseh Katalin, Dobrev Klára és Ujhelyi István) nem támogatják bizottsági és parlamenti kinevezéseket a fideszes jelöltek esetében, a kormánypárt ezt hivatalosan „a magyar érdekkel szembeni áskálódásnak” nevezte.

photo_camera A vezércikk

A Fidesz-média ennél egy jókora lépéssel tovább ment. A Pesti Srácok vezércikkben azt írja: 

„A DK, a Momentum és az MSZP nyugati nagyhatalmak érdekeit képviselő, idegen zsoldban álló ügynökszervezetek, Magyarországra telepített ócska kis végrehajtók. Soha, egyetlen pillanatig sem képviselték semmiben a magyarság érdekeit. Ily módon nem tekinthetők magyar szervezeteknek, nem a magyar ellenzék részei, hiszen valójában külföldiek. Ebből kifolyólag a jövőben nem szabad őket haza-, illetve nemzetárulással vádolni. Az ő hazájuk Brüsszel, a leendő „Európai Egyesült Kalifátusok” meg a homoszexuális felvonulás háromszöge.

A DK, a Momentum és az MSZP azért sem részei a magyar ellenzéknek, mert ők 

nem ellenzék, hanem ellenség – nemcsak a magyar kormányé, hanem a magyar nemzeté, mindannyiunké.”

A végkövetkeztetés pedig az:

„Lehet bámészkodva várni a következő orvtámadásukat a magyar nemzet ellen, és majd újra megdöbbenni rajta. Javaslom, ne tegyük. Semmi meghökkentő nem lesz benne. Kezeljük őket úgy, ahogyan ők minket: ellenségként. S ennek megfelelően viszonyuljunk hozzájuk. Bármilyen eszköz megengedett a védekezéshez.”

A témában ajánljuk korábbi kvízünket: Ruandai vagy magyar média?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.