Reagál a BKV: részeg volt a metróból a földön húzva kivonszolt utas

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nagy érdeklődést kiváltó posztot írtam ma arról, hogy egy olvasónk lefilmezte, amint e hét keddjén egy eszméletlennek kinéző utast két BKV-s biztonsági őr a kezénél fogva úgy vonszolt ki egy metrókocsiból a Deák téri állomáson, mint egy zsák krumplit. 

A cikkben azt is megemlítettem, hogy a videót készítő olvasónk 

"nem tudta, hogy a férfi mitől került ilyen állapotba, hogy részeg-e, beteg vagy nem bírta a meleget, azt viszont annál jobban látta, hogy milyen módszerrel viszik ki a kocsiból a peronra."

Az imént újabb reakció érkezett az eredeti írásban egyébként szintén megszólaló BKV-tól, amit idemásolok:

"médiájukban megjelent cikkre reagálva közöljük, hogy a kedden, 14.55-kor, a Deák téri M3-as metróban, az E5-ös metróvonat 6046-os kocsijából eltávolított utas, – ahogy arról a vele utazó ismerőse tájékoztatta a biztonsági személyzetet –, alkoholmámor miatt volt magatehetetlen. Erről a helyszínen lévő kollégák is meggyőződtek. Hangsúlyozzuk, hogy a férfit – amint erre képes volt – a metróügyeleteshez kísérték, mentőt hívtak hozzá, ami el is vitte."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.