Megszavazta a parlament az alternatív oktatást ellehetetlenítő törvényt

Megszavazta a parlament a köznevelési törvény módosítását, amiről kritikusai azt mondják, ellehetetleníti az iskolakötelezettségüket magántanulói státuszban vagy az alternatív oktatási rendszerben teljesítő tanulókat és családjaikat. A Fidesz szerint ez nem igaz, lényegi változást nem is hoz a módosítás.

A Semjén Zsolt által beterjesztett módosító elfogadása ellen pénteken délelőtt néhány tucatnyian tüntettek a Kossuth téren, de a parlament fideszes többségét ez nem hatotta meg.

A javaslat egyébként a Fidesz és KDNP szavazataival ment át a parlamenten, a jelenlévő ellenzékiek nemmel szavaztak, egy fideszes, Horváth László, tartózkodott.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.