A Baby Sharkot és egy másik idióta gyerekdalt játszanak le egy floridai városban, hogy távoltartsák a hajléktalanokat egy parktól

ÉLET
2019 július 18., 12:29

Két gyagya gyerekdalt, a világhírű Baby Sharkot (Cápagyerek)

link Forrás

 és a nálunk kevésbé híres, de nem kevésbé idióta Raining Tacos-t (Ropogós sült tésztakagylóba töltött mexikói ételkülönlegességek esnek az égből)

link Forrás

 játssza le éjszakánként a floridai West Palm Beach önkormányzata egy helyi parkban, ahol egy népszerű rendezvényközpont is található. A furcsa szokás oka az, hogy így akarják távol tartani az esetleg ott alvó hajléktalanokat. 

A témát felkapta a mainstream amerikai sajtó is,az önkormányzat kapja is a kritikákat rendesen, a polgármester pedig azt nyilatkozta, hogy bár egy csomó intézkedést tesznek az utcai hajléktalanság felszámolására, pont ez a nem annyira jelentős húzás lett a leghíresebb, de ezt sem bánják, mert legalább több szó esik a problémáról.

(via New York Times)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.