Nyolc férfi állt ki egyszerre Serena Williams ellen, de vissza se tudták ütni a szerváit

Nemrégiben a YouGov nevű közvélemény-kutató felmérte, hogy a brit férfiak 12 százaléka azt gondolja magáról, hogy képes lenne pontot szerezni Serena Williams ellen. Az amerikai teniszezőnő a világ egyik legjobbja.

A felmérés nyomán a Dude Perfect nevű texasi csapat - akik trükkös sportvideóiról ismertek, és leginkább kosarazni tudnak - egyszerre állt ki Williams-szel. Nemhogy pontot nem szereztek, de a labdát sem tudták visszaütni. Pedig egyszerre többen is a pályán voltak:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.