Milák Kristóf a világcsúcsáról: Ezt mégis hogy csináltam, mert nem tudom?

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Michael Phelps tízéves - az azóta betiltott úszódresszben elért - világrekordját megdöntve megnyerte a 200 méter pillangót az úszó világbajnokságon Milák Kristóf. A 19 éves versenyező a medencéből kiszállva az M4 Sportnak nyilatkozva hitetlenkedve annyit kérdezett magától: 

Ezt mégis hogy csináltam, mert nem tudom?És azzal is folytatta: „Nem tudom, mit csináltam”. 

Ezután a köztévé riportere elsütötte a fájdalmas Milák-csúcs poént, de szerencsére inkább Milák beszélt. Azt mondta, 100 méternél kicsit pánikba esett, amikor látta, hogy egy testhosszal vezet a dél-afrikai Chad le Clos, ezért gyorsítani kezdett. „Vártam, hogy jöjjön a sav, a fáradtság, de vitt az adrenalin” - mondta Milák 

Aztán azzal fejezte be, hogy 

„úgy tűnik, megtanultam 200 pillangót úszni”. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.