A magyar foci újabb szégyene: liechtensteini csapat ejtette ki a Fehérvárt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Európa-liga selejtezőinek 2. körében a liechtensteini Vaduz 2-0-ra legyőzte a Fehérvárt, ezzel 2-1-es összesítéssel kiejtette a magyar csapatot. A Vaduz a svájci másodosztályban játszik. 

A 2. gólt ünneplik a liechtensteiniek

Az első meccs is gyenge volt, a Fehérvár csak 1-0-ra nyert Felcsúton, a szurkolók kifütyülték a csapatot, amit a csapatkapitány Juhász Roland elég rossz néven vett. A második meccs már maga volt a katasztrófa, a Vaduz a 61. percben megszerezte a vezetést 11-esből, jött a hosszabbítás. A 100. percben Coulibaly is betalált, ezzel már a Vaduz állt továbbjutásra. A Fehérvár az utolsó 10 percben kezdett el iparkodni, ekkor már emberelőnyben is voltak, mert kiállították a Vaduzból Antoniazzit a 107. percben. De ez is kevés volt, a tavaly Európa-liga csoportkörös fehérváriak kiestek. A szurkolók már meccs közben kurvagyengéztek.

Kiesett a Debrecen (0-3 után 1-4, összesítésben 1-7) a Torino ellen, és botrányos körülmények között a Honvéd is a román Craiova ellen, két 0-0-s meccs után, büntetőkkel. A Honvéd meccse sokáig állt, mert a román szurkolók egy petárdát dobtak a bíró mellé. A játékvezetőt ápolni kellett. 

Hosszú szünet után folytatódott a meccs, egyetlen percet játszottak csak le. A büntetőket aztán jobban rúgták a románok, de ennek még biztosan lesz folytatása, a Honvéd is simán nyújthat be óvást, de az UEFA is biztosan büntetni fog.  

Ma a három magyar csapat összesen 1 gólt lőtt, úgy, hogy két meccsen is hosszabbítás volt.   

A négy magyar csapat közül csak a Fradi van még versenyben, a Bajnokok Ligája selejtezőjében a horvát Dinamo Zagreb ellen játszanak jövő héten. De végülis az augusztust mind a négy csapat megélte.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.