Meghibásodott egy kínai hullámmedence, a „cunamiban” 44 ember megsérült

Hétfőn egy népszerű, kínai turistaparkban meghibásodott a hullámmedence, ami miatt hirtelen 3 méter magas hullámokat kezdett el dagasztani a gép. Az esetről készült videókhoz azt írták, a részeg gépkezelő rontott el valamit, de erről nincsen hivatalos információ.

Az aquapark szóvivője kiadott egy közleményt arról, hogy egy technikai hiba történt, de csak kb. 10 ember sérült meg. Ehhez képest a hatóságok szerint kb. 44 ember sérült meg, közülük hárman még mindig kórházban vannak csonttörésekkel és komoly vágásokkal.

(ebaumsworld)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.