Meghibásodott egy kínai hullámmedence, a „cunamiban” 44 ember megsérült

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfőn egy népszerű, kínai turistaparkban meghibásodott a hullámmedence, ami miatt hirtelen 3 méter magas hullámokat kezdett el dagasztani a gép. Az esetről készült videókhoz azt írták, a részeg gépkezelő rontott el valamit, de erről nincsen hivatalos információ.

Az aquapark szóvivője kiadott egy közleményt arról, hogy egy technikai hiba történt, de csak kb. 10 ember sérült meg. Ehhez képest a hatóságok szerint kb. 44 ember sérült meg, közülük hárman még mindig kórházban vannak csonttörésekkel és komoly vágásokkal.

(ebaumsworld)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.