Végre a Coca-Cola is megszólalt plakátügyben

POLITIKA
2019 augusztus 05., 08:42
comments 723

Nincs megállás, a fideszes média és Boldog István honatya felháborodása, a BKV elhatárolódása és Alföldi Róbert támogató posztja után maga a Coca-Cola is megszólalt a nagy horderejű ügyben, amely azért robbant ki, mert a cég azonos nemű párokat ábrázoló plakátokat merészelt kirakni nemzetünk fővárosában.

Itt a bizonyíték, hogy Boldog István milyen komoly áldozatot hoz a kóláról való lemondással
photo_camera Itt a bizonyíték, hogy Boldog István milyen komoly áldozatot hoz a kóláról való lemondással Fotó: Facebook/Boldog István

A Coca-Cola Magyarország közleménye szerint nekik az egyenlőség és a sokszínűség alapvető értékeik, ezt fejezi ki a szivárványos címke is a palckokon. 

„Ezt a kampányunkat városszerte kihelyezett plakátokkal kísérjük. A háromféle plakáton egy-egy Coca-Colát ivó pár szerepel – hetero- és homoszexuális párok egyaránt. Ezzel valóban szeretnénk üzenetet közvetíteni: a hitünket abban, hogy mindenkinek joga van a szeretetre, szerelemre; hogy a szerelem érzése ugyanaz (#loveislove)” - írják, és hozzáteszik: „Sok reklám esetében megoszlik az emberek véleménye: van, akinek tetszik, és van, akinek nem. Természetesen tiszteletben tartjuk, ha másoknak eltér a véleménye a miénktől.” 

link Forrás

„Hiszünk abban, hogy mindannyian egyenlőek vagyunk, függetlenül a nemzetiségtől, vallástól, nemtől, életkortól, etnikai származástól, beszélt nyelvtől, hobbiktól és véleményektől. Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb” - hangsúlyozza a Coca-Cola.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.