Niedermüller és Hunvald után Moldován László is bejelentette, hogy elindul a Fidesz ellen a VII. kerületben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A VII. kerületben szépen alakul megint a sok jelölttel felduzzasztott mezőny, hogy mindenképp a Fidesz-KDNP-s Vattamány Zsolt nyerhessen.

Miután a közös ellenzéki jelölt a VII. kerületi polgármesteri címért a DK-s Niedermüller Péter lett, Hunvald György kilépett az MSZP-ből, és bejelentette, ő is elindul az őszi önkormányzati választáson.

Most pedig az LMP-ből júniusban kilépett Moldován László, a párt volt budapesti elnöke is bejelentette, hogy elindul a címért – írja Ungár Péter LMP-s képviselő lapja, az Azonnali. Moldován azt írta, az Élhető Erzsébetváros Egyesület és a Puzsér Róberthez kötődő Állampolgárok a Centrumban Egyesület támogatja.

Fotó: Facebook/Moldován László

Moldován vezette az LMP etikai bizottságát, amikor Hadházy Ákos és Szél Bernadett ellen eljárás indult. Utóbb mindketten kiléptek a pártból. Moldován 2014-ben is elindult a polgármesterségért a Fidesz-KDNP-s Vattamány Zsolt ellen, akkor 10,8 százalékot szerzett. Azt mondta, kizárt, hogy visszalépjen egy másik jelölt javára.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.