Jó hír: Bálint gazda évtizedek múlva is kiváló formában lesz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rossz hír a keresztény szabadság kommandósainak, a népszerű öregítő applikáció szerint a szabad demokraták ismerik az örök élet titkát. A mai hetilap termés jól mutatja, hogy az SZDSZ él, a FaceApp pedig bizonyítja, hogy élni is fog. Nézzék ezt a két fiatal liberálist, milyen szépen öregednek!

Az SZDSZ egykori elnöke, a babaarcú Pető Iván (73) napjainkban és a távoli jövőben.
A 100. évét taposó fiatalos Bálint György magyar kertészmérnök, egykori országgyűlési képviselő most és évtizedek múlva.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó