Vajna Tímea nem is úgy mondta ezt a beleszeretést, ahogy idézték tőle

A TV2 után most Hot! magazinban jelent meg egy interjú Vajna Tímeával, amiben például olyasmiket mondott, hogy nem szeretne például egy csóró zenészbe beleszeretni, akit neki kellene aztán eltartania. Vagy pontosabban a Hot! szerint mondta csak ezt, mert a milliárdos özvegye az Instagramján pár órája arról írt, hogy rosszul idézték.

Ezek szerint Tímea kb. az ellenkezőjét mondta, mint amit az újságban neki tulajdonítottak, tehát hogy éppen hogy mindegy neki, kicsoda, akibe beleszeret, lehet akár zenész is.

Nagyon nagy itt a sajtó felelőssége ezekben az esetekben, de ugyanakkor nehéz utólag, a történtektől időben és földrajzilag és fejben is távolról megítélni, hogy kinek van igaza, ebben a kiemelt jelentőségű ügyben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.