Vajna Tímea nem is úgy mondta ezt a beleszeretést, ahogy idézték tőle

SZERELEM
2019 augusztus 08., 15:15
comments 329

A TV2 után most Hot! magazinban jelent meg egy interjú Vajna Tímeával, amiben például olyasmiket mondott, hogy nem szeretne például egy csóró zenészbe beleszeretni, akit neki kellene aztán eltartania. Vagy pontosabban a Hot! szerint mondta csak ezt, mert a milliárdos özvegye az Instagramján pár órája arról írt, hogy rosszul idézték.

Ezek szerint Tímea kb. az ellenkezőjét mondta, mint amit az újságban neki tulajdonítottak, tehát hogy éppen hogy mindegy neki, kicsoda, akibe beleszeret, lehet akár zenész is.

Nagyon nagy itt a sajtó felelőssége ezekben az esetekben, de ugyanakkor nehéz utólag, a történtektől időben és földrajzilag és fejben is távolról megítélni, hogy kinek van igaza, ebben a kiemelt jelentőségű ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.