Kárász: Elúszott minden

„Ha szabadjára engedném a gondolataimat, azzal kellene szembesülnöm, hogy elúszott minden, amiért egész évben dolgoztam, dolgoztunk, és csak sírni tudnék”. 

Ezt az a Kárász Anna nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, akinek a Kozák Danutával alkotott kajakpárosát csütörtökön azért zárták ki a szegedi vébéről, mert a hajójuk a megnyert előfutam utáni mérlegeléskor a limitnél jó 80 dekával könnyebbnek bizonyult.

Kárász a sportlapnak elmesélte, hogy ők nem foglalkoztak a hajójuk súlyával, hiszen ez nem az ő feladatuk.

Kárász tényleg elképesztően peches, hiszen ráadásul szegedi is, így egészen kivételes sansza volt otthon világbajnoknak lenni. Ennek megfelelően meg is említette, hogy

„Danutának annyiban más a helyzete, hogy neki ott van az egyes, amire koncentrálnia kell. De nekem nincs, ami elvonja a figyelmemet a történtekről. Azt is nagyon sajnálom, hogy ez lett volna az első magyarországi felnőtt-világbajnokságom – és talán az utolsó is –, és ez szegedi versenyzőként ez még inkább fájó.”

Az esetről lesokkolva nyilatkozó Hüttner Csaba szövetségi kapitány korábban arról beszélt, hogy elképzelésük sincs, hogyan nézték el a magyar versenyhajó súlyát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.