Kárász: Elúszott minden

2019 augusztus 22., csütörtök 13:58
298

„Ha szabadjára engedném a gondolataimat, azzal kellene szembesülnöm, hogy elúszott minden, amiért egész évben dolgoztam, dolgoztunk, és csak sírni tudnék”. 

Ezt az a Kárász Anna nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, akinek a Kozák Danutával alkotott kajakpárosát csütörtökön azért zárták ki a szegedi vébéről, mert a hajójuk a megnyert előfutam utáni mérlegeléskor a limitnél jó 80 dekával könnyebbnek bizonyult.

Kárász a sportlapnak elmesélte, hogy ők nem foglalkoztak a hajójuk súlyával, hiszen ez nem az ő feladatuk.

Kárász tényleg elképesztően peches, hiszen ráadásul szegedi is, így egészen kivételes sansza volt otthon világbajnoknak lenni. Ennek megfelelően meg is említette, hogy

„Danutának annyiban más a helyzete, hogy neki ott van az egyes, amire koncentrálnia kell. De nekem nincs, ami elvonja a figyelmemet a történtekről. Azt is nagyon sajnálom, hogy ez lett volna az első magyarországi felnőtt-világbajnokságom – és talán az utolsó is –, és ez szegedi versenyzőként ez még inkább fájó.”

Az esetről lesokkolva nyilatkozó Hüttner Csaba szövetségi kapitány korábban arról beszélt, hogy elképzelésük sincs, hogyan nézték el a magyar versenyhajó súlyát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt