Nagy Blanka belépett a Momentumba

POLITIKA
2019 augusztus 26., 15:23
photo_camera Fotó: Halász Júlia

A kiskunfélegyházi képviselőjelölt a Facebookon jelentette be, hogy belépett a Momentumba. Mint írta: „A politikai pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni. S hogy miért rájuk esett a választásom? Azért, mert bennük láttam egy olyan lehetőséget amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét s a jövőjét. Számomra fontos, hogy egy olyan csapattal dolgozzak együtt, akik pontosan tudják, hogy a mai 21. századi embernek miféle életmódra, világra van szüksége.”

link Forrás

A 19 éves Nagy Blanka a közelmúltban sorra nyerte a pereket, miután egy év eleji, kemény hangvételű, kormányellenes beszéde miatt a teljes orbáni médiabirodalom nekiesett, és lapokban meg a tévében is arról hazudoztak, hogy több tárgyból is bukásra áll.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.