Hunvald György eltévesztette az irányítószámot, egy ferencvárosi egyesülettel indul Erzsébetvárosban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hunvald György, Erzsébetváros egykori polgármestere, miután kigolyózták az ellenzéki együttműködésből, úgy döntött, hogy nem adja fel, kilépett az MSZP-ből, és beszáll a küzdelembe. A szórólapja szerint lokálpatrióták állnak mögötte. A Válasz Online most megtalálta, hogy pontosan melyik lokálpatrióta egyesületről van szó. Nem erzsébetvárosiról.  

Hunvald György úgy akar erzsébetvárosi polgármester és egyéni képviselő lenni, hogy az őt jelölő szervezet neve: Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület. 

Vajon miért kellett Hunvaldnak mindenáron egy jelölőszervezet mögé bújni? Miért nem saját egyesülettel, vagy épp függetlenként megy neki a választásnak? Valószínűleg saját civil formációt már idő hiányában nem tudott bejegyeztetni. Ám komplett csapattal készül a szavazásra, azaz minden egyéni választókerületben indítana hunvaldista jelöltet (köztük például a tulajdon gyermekét), tehát valahogy fel kell címkézni a saját embereit. A függetlenség erre nem megoldás, hiszen ha más függetlenek is akadnának egy-egy körzetben, nem tudná az egyszeri polgár, ki van Hunvalddal, illetve ki van ellene.

A  Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület elnöke, Deutsch László 2014-ben elindult a ferencvárosi polgármesteri székért, akkor 143 vokssal kellett beérnie.

Deutsch László a jobb szélen, mellette Bácskai János ferencvárosi polgármester. 

A Válasz Online őt is megkereste: „Deutsch László pedig azt közölte lapunkkal, ma nem hajlandó mondani semmit, legfeljebb holnap – személyesen. Miután jeleztük neki, hogy az időhúzás nem érdekünk, viszont kíváncsiak lennénk az álláspontjára, Deutsch annyit reagált: »Akkor, uram, így járt.«”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.