Nyugati pályaudvar: a jegypénztárak zárva, az automaták rosszak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Agyzsibbasztó feladvánnyal várja a Nyugatiból induló utasait a MÁV: 

  • miután nemrég bejelentették, hogy szeptember 22-ig zárva tartanak a belföldi pénztárak este 19:35-től másnap reggel 6-ig,
  • a jegykiadó automaták nagy része sem működik.A Közlekedő Tömeg blog szerint augusztus 31-én a 15 gépből 9 volt jó, de öt csak készpénzt fogadott el. 

Az ATV megkereste a MÁV-ot, árulják el a feladványt. Biber Anett szóvivő szerint

  • az automaták karbantartását végző cég csődbe ment,
  • a pénztárakat zárva tartását az okozza, hogy elfogytak a pénztárosok, újak meg nem jelentkeznek. A szóvivő szerint folyamatosan keresik a megoldásokat, "például pont ettől a hónaptól kezdődően egy növelt bért kapnak a munkatársak, évközi bérfejlesztés történt."
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.