A legnépszerűbb fideszes influencerek álltak be promózni az új hetilapjukat

2019 szeptember 12., csütörtök 14:07
220

A mandiner.hu-ról akkor írtunk részletesebben, amikor megvette a Habony Árpád hitelezőjeként ismert Tombor András. A kiadó azóta beolvadt a fideszes médiaalapítványba, tavaly november óta a KESMA tulajdona. 

Ma megjelent a hetilapjuk ugyanezzel a címmel, és a kormánypárti politikusok Orbán Viktor vezényletével csatlakoztak a reklámkampányhoz. Mindenki ugyanúgy, egy példányt a kezében tartva fejezi ki örömét, hogy újabb darabbal bővült a KESMA 476 médiatermékből álló kínálata.

Novák Katalin olvassa a Balog Zoltán kormánybiztossal készült interjút, utóbbi a címlapon legelteti szemét:

Fotó: Facebook

Szánthó Miklós KESMA-elnök saját írását tanulmányozza:

Fotó: Instagram/Alapjogokért Központ

Varga Judit szlogenje: „Már nyomtatott formában is olvashatom két megbeszélés között. Mandiner.”

Fotó: Facebook/Varga Judit

A hetilap megjelenése még a Kormányinfón is téma volt, miután a Pesti Srácok rákérdezett, Gulyás Gergely pedig a szokásos lelkesedésével válaszolta, hogy örül neki.

A főszerkesztővel a Magyar Nemzet készített interjút, ahol Szalai Zoltán elmondta, politikai kérdésekben „a mindenféle véleményre nyitott stílust” fogják továbbvinni. Állandó véleményszerzőik közül Lánczi András, Balog Zoltán, Szánthó Miklós és L. Simon László nevét említette.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt