A legnépszerűbb fideszes influencerek álltak be promózni az új hetilapjukat

Média
2019 szeptember 12., 14:07
comments 217

A mandiner.hu-ról akkor írtunk részletesebben, amikor megvette a Habony Árpád hitelezőjeként ismert Tombor András. A kiadó azóta beolvadt a fideszes médiaalapítványba, tavaly november óta a KESMA tulajdona.

Ma megjelent a hetilapjuk ugyanezzel a címmel, és a kormánypárti politikusok Orbán Viktor vezényletével csatlakoztak a reklámkampányhoz. Mindenki ugyanúgy, egy példányt a kezében tartva fejezi ki örömét, hogy újabb darabbal bővült a KESMA 476 médiatermékből álló kínálata.

link Forrás

Novák Katalin olvassa a Balog Zoltán kormánybiztossal készült interjút, utóbbi a címlapon legelteti szemét:

photo_camera Fotó: Facebook

Szánthó Miklós KESMA-elnök saját írását tanulmányozza:

photo_camera Fotó: Instagram/Alapjogokért Központ

Varga Judit szlogenje: „Már nyomtatott formában is olvashatom két megbeszélés között. Mandiner.”

photo_camera Fotó: Facebook/Varga Judit

A hetilap megjelenése még a Kormányinfón is téma volt, miután a Pesti Srácok rákérdezett, Gulyás Gergely pedig a szokásos lelkesedésével válaszolta, hogy örül neki.

link Forrás

A főszerkesztővel a Magyar Nemzet készített interjút, ahol Szalai Zoltán elmondta, politikai kérdésekben „a mindenféle véleményre nyitott stílust” fogják továbbvinni. Állandó véleményszerzőik közül Lánczi András, Balog Zoltán, Szánthó Miklós és L. Simon László nevét említette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.