Pikó: Sára Botond Kocsis Máté háta mögé bújva, a rendőrséggel akarja eldönteni a józsefvárosi választást

POLITIKA
2019 szeptember 12., 08:19

Tanúként hallgatta ki a rendőrség kampányfőnökét, Udvarhelyi Tesszát, írta csütörtök délelőtt a Facebookon Pikó András, az ellenzéki összefogás józsefvárosi polgármesterjelöltje. Pikó kampányközpontjában szerda este tartott házkutatást a rendőrség azután, hogy a Magyar Nemzet napok óta azt sugalmazza, hogy Pikó kampánystábja illegálisan rögzíti támogatói adatait.

link Forrás

Pikó "rágalomhadjáratnak" minősítette a lapban megjelenteket, és állítja, hogy nem követtek el semmilyen törvénytelenséget. "Természetesen tiszta lelkiismerettel állunk minden vizsgálat elé, ami a mi igazunkat fogja bizonyítani" - írta.

Pikó szerint a történtek azt bizonyítják, hogy ellenfele, Józsefváros fideszes polgármestere, Sára Botond "Kocsis Máté háta mögé bújva rendőrséggel akarja eldönteni a józsefvárosi választást". Véleményét, hogy a rendőrség intézkedése politikai indíttatású, az ellenzéki összefogás főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely is osztja, ő tüntetést is hirdetett Pikó támogatására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.