Tarlós: Én önálló ember vagyok, haver!

politika
2019 szeptember 12., 17:57
comments 548

Karácsony Gergely aktivistái a Dohány utcában kapták el Tarlós Istvánt, akit arról kérdeztek, hajlandó-e vitatkozni Karácsonnyal. Csütörtökön került nyilvánosságra a levél, amiben Tarlós reagál Karácsony vitára hívására, leginkább azzal, hogy kikerüli azt, ami nem meglepő, elvégre, Tarlós eddig sem vitázott. A Dohány utcában készült videón látszik, hogy Tarlós nem felel igennel vagy nemmel, először csak froclizza az aktivistákat, kipécézve az egyiküket, mondván, ronda színe van a pólójának.

„Vigyázzon, egy madár lepiszkította a szemüvegét!”

- mondta ezután. A főpolgármester egészen felháborodott arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor megengedte-e neki, hogy vizázzon.

„Én önálló ember vagyok, haver!”

- válaszolta. A főpolgármester szerint Karácsony térfelén pattog a labda, először neki kell megállapodni a feltételekről Berki Krisztiánnal és Puzsér Róberttel, a másik két jelölttel. Karácsony ehhez képest azt mondta, ő bárhogy hajlandó vitázni. Az aktivista erre közbevetette, hogy Berki a Fidesz embere, de erre Tarlós azt mondta, ő sosem találkozott még az exfocistával, akit májusban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és egyéb büntettek miatt elítélt a bíróság.

„Maguk gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen szarul áll!” - vetette oda a szócsata végén az aktivistáknak Tarlós, aztán ott hagyta őket. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.