Autós üldözés közben merült le a rendőrségi Tesla

külföld
2019 szeptember 26., 09:47
comments 245

Kellemetlen esetről kellett színt vallania a fremonti rendőrség szóvivőjének, miután egy autós üldözés közepette lemerült az egyik járőr által használt 2014-es S 85-ös Tesla.   

A járőr épp egy Santa clara-i bűnelkövetőt vett üldözőbe, akit rendszám alapján sikeresen azonosítottak is. Megpróbálták megállítani az autót, de a sofőr gázt adott, és menekülni kezdett. 

A teslás járőr ezután jelezte a diszpécsernek, hogy követi az elkövetőt, de alig 6 mérföldnyi, azaz úgy 10 kilométernyi töltés van az autóban, utána le fog merülni. Így is történt, ezért további járőröket kellett bevonni az üldözésbe, de 10 perc után lefújták, mert az elkövető túl veszélyesen vezetett. 

Az autót később már úgy találták meg San José-ban, hogy a sofőr nem ült benne. 

A szóvivő Geneva Bosques megvallotta, előfordul, hogy lemerülnek az autók, ugyanis egyelőre tesztelik őket, és még nincs az autók töltésére vonatkozóan kialakított, kész protokoll. (Index via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt