Autós üldözés közben merült le a rendőrségi Tesla

Kellemetlen esetről kellett színt vallania a fremonti rendőrség szóvivőjének, miután egy autós üldözés közepette lemerült az egyik járőr által használt 2014-es S 85-ös Tesla.   

A járőr épp egy Santa clara-i bűnelkövetőt vett üldözőbe, akit rendszám alapján sikeresen azonosítottak is. Megpróbálták megállítani az autót, de a sofőr gázt adott, és menekülni kezdett. 

A teslás járőr ezután jelezte a diszpécsernek, hogy követi az elkövetőt, de alig 6 mérföldnyi, azaz úgy 10 kilométernyi töltés van az autóban, utána le fog merülni. Így is történt, ezért további járőröket kellett bevonni az üldözésbe, de 10 perc után lefújták, mert az elkövető túl veszélyesen vezetett. 

Az autót később már úgy találták meg San José-ban, hogy a sofőr nem ült benne. 

A szóvivő Geneva Bosques megvallotta, előfordul, hogy lemerülnek az autók, ugyanis egyelőre tesztelik őket, és még nincs az autók töltésére vonatkozóan kialakított, kész protokoll. (Index via CNN)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.