Gulyás Gergely csütörtökön azt mondta, néhány tucat aktivistán kívül senkit sem érdekel a klímasztrájk -> Így nézett ez ki pénteken a belvárosban

POLITIKA
2019 szeptember 27., 11:22
comments 438

Peter Muphy, az AFP budapesti tudósítója tett ki a Twiterre egy videót pénteken délután a felvonulásról: 

link Forrás

Egy nappal a felvonulás előtt, a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón Gulyás Gergely miniszter rendkívüli ütemérzékkel beszélt a klímatüntetésről, és meg is jósolta, mennyien lesznek az eseményen.

„(...) olyan mértében tartom az egészet visszataszítónak, de a magyar társadalom józanságát dicséri, hogy néhány tucat aktivistán kívül igazából senkit sem érdekel az egész.” 

link Forrás

A mai klímatünetesét képeit - rajtuk a néhány tucat aktivistán kívül szinte senkivel - itt lehet végignézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.