A rendőrök az önkormányzatban találták meg a szekszárdi ellenzék ellopott plakátjait

POLITIKA
2019 október 03., 15:23
comments 84

Az Index írta meg, hogy Szekszárdon szeptember közepén ellopták az egyik összellenzéki jelölt, Illés Tamás tábláit, ami miatt feljelentést tett. Most a Facebookon közölte, hogy a rendőrség a Béla király tér 8. szám alatt, vagyis az önkormányzat épületében találta meg és foglalta le a táblákat.

link Forrás

Bomba Gáborra, a helyi ellenzék polgármester-jelöltjére egyébként a helyi Fidesz egy céget is rá akart uszítani, és az önkormányzat több helyen nem engedte, hogy kitegye a plakátjait. A fideszes polgármester közben törvénysértően kampányolt iskolában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.