Az ellenzéki összefogás messiását másfél év alatt sem törte meg a Fidesz gyűlöletkampánya

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
  • 2018 januárjában mindenkit meglepve polgármester tudott lenni Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen, ahol addig mindent Lázár János irányított.
  • Ez volt az ellenzéki összefogás első győzelme a fideszes kétharmaddal szemben, mostmár az egész ellenzék ebben a receptben bízik.
  • Márki-Zay Péter úgy gondolja, annak ellenére sikerült fejlődést elérnie a városban, hogy a Fideszes közgyűlési többség másfél éven keresztül próbálta ellehetetleníteni a munkáját.
  • Jelenleg is iszonyatos pénzből kampányol ellene a kormánypárt által támogatott jelölt, de mintha Lázárék sem mernének már gyűlöletre alapozni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.