Az ellenzéki összefogás messiását másfél év alatt sem törte meg a Fidesz gyűlöletkampánya

  • 2018 januárjában mindenkit meglepve polgármester tudott lenni Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen, ahol addig mindent Lázár János irányított.
  • Ez volt az ellenzéki összefogás első győzelme a fideszes kétharmaddal szemben, mostmár az egész ellenzék ebben a receptben bízik.
  • Márki-Zay Péter úgy gondolja, annak ellenére sikerült fejlődést elérnie a városban, hogy a Fideszes közgyűlési többség másfél éven keresztül próbálta ellehetetleníteni a munkáját.
  • Jelenleg is iszonyatos pénzből kampányol ellene a kormánypárt által támogatott jelölt, de mintha Lázárék sem mernének már gyűlöletre alapozni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.