Csőzik László, az ellenzék jelöltje nyert Érden

2019 október 13., vasárnap 20:07
38

93,75 százalékos feldolgozottságnál 49,73 százalékkal vezet Csőzik László, az ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje Érden, vagyis jóformán biztosra vehető a győzelme.

Csőzik László

Az érdi kampány egyrészt a Fidesz jogsértő plakátjaitól, másrészt a polgármester által átadott, balesetveszélyes játszótértől volt hangos. Vasárnap még az érdi Kubatov-lista is előkerült, a helyi ellenzéki stáb ugyanis megszerzett egy 80 oldalas listát, amely a helyi választók közül több száz adatait tartalmazza, és amelyet a helyi, T. Mészáros András polgármester vezette Fidesz aktivistái mozgósításhoz használnak.

T. Mészáros András 2006-tól vezette Érdet, első győzelmekor viszonylag szűk többséggel, alig ezer szavazattal nyert, 2010-ben és 2014-ben viszont sima győzelmet aratott. Az ellenzék közös jelöltje, az egykori SZDSZ-es Csőzik László 2006-ban és 2010-ben is elindult ellene.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt