Egy női biztosjelöltet is kér a kormánytól az Európai Bizottság

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság leendő elnöke női és férfi neveket is kér azoktól az országoktól, amiknek elbuktak a biztosjelöltjeik, írja a bizottsági szóvivő tájékoztatása alapján az Eurológus. Ugyanis von der Leyen azt szeretné, ha az új biztosok fele nő lenne. 

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Így a magyar kormánynak Trócsányi László helyett sem lesz elég csak Várhelyi Olivér nevét bedobnia. Korábban írtunk arról, hogy Trócsányi bukása esetén Járóka Lívia EP-képviselő vagy Győri Enikő volt külügyi államtitkár neve is szóba jöhet magyar biztosjelöltként. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó