Így vonult sok tízezer uniópárti tüntető London utcáin

Miközben a brit parlament már megint képtelen volt kilépni az EU-ból, a második népszavazás és az unióban maradás Nagy-Britannia legkülönbözőbb tájairól érkezett hívei rendben megtartották a szombat déli órákban indult tömeges menetelésüket. 

Mindenféle becslések röpködnek a résztvevők számáról, az egymillióstól lefelé, de az biztos, hogy nagyon sokan voltak, és a hangulatukat az eső sem tudta elrontani. 

Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency

 A parlament alsóházának szombati ülése miatt az sem volt kizárt, hogy a hatalmas demonstráció közben egyszer csak megszavazzák a Brexit-megállapodást és a tömeg legfontosabb politikai célja örökre, de legalábbis hosszú időre elérhetetlenné válik. 

Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency

Ez azonban végül nem történt meg, bár a megszavazott módosítással az esélye sem csökkent. 

Fotó: NIKLAS HALLE'N/AFP

Ha te is ott voltál, írd meg pár sorban, milyen volt az élmény a te szemszögedből, és persze küldj fotókat vagy videót is, méghozzá a szilyl KUKAC 444.hu címre!

Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.