Így vonult sok tízezer uniópárti tüntető London utcáin

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miközben a brit parlament már megint képtelen volt kilépni az EU-ból, a második népszavazás és az unióban maradás Nagy-Britannia legkülönbözőbb tájairól érkezett hívei rendben megtartották a szombat déli órákban indult tömeges menetelésüket. 

Mindenféle becslések röpködnek a résztvevők számáról, az egymillióstól lefelé, de az biztos, hogy nagyon sokan voltak, és a hangulatukat az eső sem tudta elrontani. 

Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency

 A parlament alsóházának szombati ülése miatt az sem volt kizárt, hogy a hatalmas demonstráció közben egyszer csak megszavazzák a Brexit-megállapodást és a tömeg legfontosabb politikai célja örökre, de legalábbis hosszú időre elérhetetlenné válik. 

Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency

Ez azonban végül nem történt meg, bár a megszavazott módosítással az esélye sem csökkent. 

Fotó: NIKLAS HALLE'N/AFP

Ha te is ott voltál, írd meg pár sorban, milyen volt az élmény a te szemszögedből, és persze küldj fotókat vagy videót is, méghozzá a szilyl KUKAC 444.hu címre!

Fotó: Tayfun Salci/Anadolu Agency


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.