A képhamisító bajai önkormányzati lap az ellenzéki győzelem után már a sajtószabadságot ünnepli

A szervilizmus hazai rekordja került veszélybe a héten: a bajai önkormányzati újság 180 fokos fordulatot vett, miután az ellenzéki polgármester-jelölt győzelmét hozta a vasárnapi választás. Az ellenzéknek helyt nem adó, kormánypárti Bácskai Napló pár hete 

Akkor arrogánsan reagáltak az ügyre, most ugyanaz a szerkesztőség

bocsánatot kért a hibáiért a legújabb lapszámban. 

Majd véleménycikkben ünnepli az ellenzéki győzelemmel beköszöntött sajtószabadságot Géczy Zsolt főszerkesztő. 

"A kezdet biztató! A Bácskai Naplót az elmúlt években, pláne választások idején rengeteg támadás érte, számon kérve a kiegyensúlyozott, objektív támogatást,"

írja a lapvezető. Hozzátette, mivel Baja új polgármestere békejobbot kínált, és a sajtószabadság híve, most már

"ennek szellemében tevékenykedhet a szerkesztőség!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.