Primitív, ostoba fajankó - mondta Kövér László Hadházynak

2019 október 21., hétfő 12:43
299

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő táblákat tartott Orbán Viktor pulpitusa alá, miközben a miniszterelnök az őszi parlamenti ülésszakot megnyitó beszédét tartotta. A táblákon olyan feliratok szerepeltek, mint hogy

Stop propaganda, stop korrupció.

Majd előkerült egy tábla az alábbi felirattal:

Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott

Ezt a táblát Orbán megpróbálta kiragadni Hadházy kezéből, de nem sikerült neki. Kormánypárti képviselők siettek a segítségére, kisebb dulakodás után végül elvették Hadházytól a táblákat.

A képviselő később a helyén ülve feltartott még egy táblát, amire ez volt írva:

Lónak a faszát!

A 24.hu-nak adott nyilatkozata szerint ezt a miniszterelnök migránsozására tartogatta volna, de a dulakodás után már nem tudta felmutatni a pulpitus előtt állva.

Hadházy akciója után Kövér László házelnök kérte az ellenzéki képviselőket, hogy tartsák be a házirendet, majd visszaadta Orbánnak a szót. A parlamenti közvetítés szerint Kövér „primitív, ostoba fajankónak” nevezte Hadházyt, és arra is utalt, hogy látták mit akart volna felmutatni, ezért is léptek közbe.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt