Primitív, ostoba fajankó - mondta Kövér László Hadházynak

POLITIKA
2019 október 21., 12:43
comments 291

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő táblákat tartott Orbán Viktor pulpitusa alá, miközben a miniszterelnök az őszi parlamenti ülésszakot megnyitó beszédét tartotta. A táblákon olyan feliratok szerepeltek, mint hogy

Stop propaganda, stop korrupció.

Majd előkerült egy tábla az alábbi felirattal:

Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott

Ezt a táblát Orbán megpróbálta kiragadni Hadházy kezéből, de nem sikerült neki. Kormánypárti képviselők siettek a segítségére, kisebb dulakodás után végül elvették Hadházytól a táblákat.

link Forrás

A képviselő később a helyén ülve feltartott még egy táblát, amire ez volt írva:

Lónak a faszát!

A 24.hu-nak adott nyilatkozata szerint ezt a miniszterelnök migránsozására tartogatta volna, de a dulakodás után már nem tudta felmutatni a pulpitus előtt állva.

Hadházy akciója után Kövér László házelnök kérte az ellenzéki képviselőket, hogy tartsák be a házirendet, majd visszaadta Orbánnak a szót. A parlamenti közvetítés szerint Kövér „primitív, ostoba fajankónak” nevezte Hadházyt, és arra is utalt, hogy látták mit akart volna felmutatni, ezért is léptek közbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.