Te is ilyen képet vágsz, amikor az utolsó pillanatban szólnak, hogy van egy nem kötelező, de erősen ajánlott programod?

ünnep
2019 október 24., 08:08
comments 366

Orbán Viktor szerdán félház előtt mondott a szokásosnál visszafogottabb október 23-i ünnepi beszédet. Egészen az utolsó pár napig úgy tűnt, hogy nem is lesz beszéd, végül csak a héten derült ki, hogy Orbán mégis beszél, a Zeneakadémián.

A díszvendégek – Domokos Lászlótól Varga Juditon keresztül Pintér Sándoron át Schmitt Pálig – ennek megfelelően jól hozták azokat a tekinteteket, amiket mindannyian produkáltunk már, amikor a szabadnapunkon kellett részt vennünk egy kötelező, vagy legalább egy erősen ajánlott programon. Gloria victis!

link Forrás

Itt írtunk arról, maga a beszéd milyen nem volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.