Te is ilyen képet vágsz, amikor az utolsó pillanatban szólnak, hogy van egy nem kötelező, de erősen ajánlott programod?

ünnep
2019 október 24., 08:08
comments 367

Orbán Viktor szerdán félház előtt mondott a szokásosnál visszafogottabb október 23-i ünnepi beszédet. Egészen az utolsó pár napig úgy tűnt, hogy nem is lesz beszéd, végül csak a héten derült ki, hogy Orbán mégis beszél, a Zeneakadémián.

A díszvendégek – Domokos Lászlótól Varga Juditon keresztül Pintér Sándoron át Schmitt Pálig – ennek megfelelően jól hozták azokat a tekinteteket, amiket mindannyian produkáltunk már, amikor a szabadnapunkon kellett részt vennünk egy kötelező, vagy legalább egy erősen ajánlott programon. Gloria victis!

Itt írtunk arról, maga a beszéd milyen nem volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt