Az MSZP kizárta Lackner Csaba kispesti képviselőt

POLITIKA
2019 október 29., 14:30

A korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti képviselő kizárásáról döntött az MSZP – közölte a párt.

Az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsa megtárgyalta Lackner Csaba ügyét, a testület a fegyelmi felelősséget megállapította és a pártból való kizárás mellett döntött. A döntés értelmében Lackner Csaba már nem tagja a Magyar Szocialista Pártnak.

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan pénteken közölte a Facebookon, hogy kezdeményezi Lackner kizárását, mivel az MSZP elnökségének felszólítása ellenére nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról.

Lackner korábban – miután olyan felvételek szivárogtak ki, amiken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél – felfüggesztette a párttagságát. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.