Nem adja vissza a mandátumát a droggal a kezében lefilmezett, korrupciós ügyekről beszélő kispesti MSZP-s képviselő

POLITIKA
2019 október 26., 11:06
comments 274

Október 4-én, az önkormányzati választás hajrájában hozott nyilvánosságra egy feltehetően rejtett kamerával készített videofelvételt Lackner Csaba kispesti MSZP-s politikusról a HírTv, ugyanazon a napon, amikor a Borkai Zsolt fideszes győri polgármesterrel kapcsolatos botrány elindult. A videón Lackner kezében egy kis zacskóban fehér por látható, és a felvételen az is hallható, ahogyan Lackner az önkormányzatot behálózó korrupciós ügyekről beszél.

Úgy néz ki, hogy kispesti MSZP-s politikus egy az egyben követi Borkai botrány forgatókönyvét,

A lapnak Lackner ügyvédje nyilatkozott, aki azt mondta, hogy

„Lackner Csaba a választók által október 13-án ráruházott képviselői mandátumot nem kívánja visszaadni. Tiszteletben tartja a választók akaratát. A képviselői mandátumával a kerületi lakosság érdekeit kívánja szolgálni a továbbiakban is.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.