Nem adja vissza a mandátumát a droggal a kezében lefilmezett, korrupciós ügyekről beszélő kispesti MSZP-s képviselő

Október 4-én, az önkormányzati választás hajrájában hozott nyilvánosságra egy feltehetően rejtett kamerával készített videofelvételt Lackner Csaba kispesti MSZP-s politikusról a HírTv, ugyanazon a napon, amikor a Borkai Zsolt fideszes győri polgármesterrel kapcsolatos botrány elindult. A videón Lackner kezében egy kis zacskóban fehér por látható, és a felvételen az is hallható, ahogyan Lackner az önkormányzatot behálózó korrupciós ügyekről beszél.

Úgy néz ki, hogy kispesti MSZP-s politikus egy az egyben követi Borkai botrány forgatókönyvét,

A lapnak Lackner ügyvédje nyilatkozott, aki azt mondta, hogy

„Lackner Csaba a választók által október 13-án ráruházott képviselői mandátumot nem kívánja visszaadni. Tiszteletben tartja a választók akaratát. A képviselői mandátumával a kerületi lakosság érdekeit kívánja szolgálni a továbbiakban is.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.