Putyin ❤️ Orbán

külföld
2019 november 04., 07:21
comments 186

"Orbán nem hétköznapi vezető" - nyilatkozta az orosz állami tévének Dmitrjij Peszkov, Vlagyimir Putyin szóvivője. Peszkov méltatása szerint "figyelemre méltó", ahogy Orbán az orosz-magyar energiaügyi kapcsolatokat kezeli. "Magyarországon nem beszélnek függőségről, vagy arról, hogy Oroszország politikai fegyverként használná az energiahordozókat" - mondta erről.

Oroszország amúgy a valóságban igenis külpolitikai nyomásgyakorlásra használja azt, hogy Európa egy része teljes függőségben van az orosz gáztól és olajtól, bár tény, hogy Orbán alatt Magyarország eddig megúszta, hogy hosszú távú megállapodást kelljen kötnie a gázszállításról.

Vlagyimir Putyin a legutóbb a múlt héten járt Magyarországon, ahova szinte minden évben ellátogat, ahogy Orbán Viktor is gyakran látogat Oroszországba. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt