A 444 szerkesztősége előtt került a legközelebb a tüntetőkhöz Erdogan

2019 november 7., csütörtök 17:22
170

Recep Tayyip Erdogant csütörtöki budapesti látogatása során a magyar hatóságok igyekeztek a lehető legjobban elzárni az ellene tüntetőktől, egy helyen, a Margit körút és a Török utca sarkánál mégis éles helyzet alakult ki, itt ugyanis minden irányból lezárták a forgalmat, majd kb. egy óráig nem engedtek senkit át a kereszteződés egyik oldaláról sem. Ezzel már önmagában feldühítették volna még azokat is, akik amúgy nem Erdogan miatt jöttek ki az utcára, hanem a mindennapi dolgaikat intézik, de később a Széll Kálmán tér felől megérkeztek azok is, akik a délutáni, Erdogan ellen szervezett tüntetésről tartottak volna haza. Mindenkinek arra kellett várnia, hogy Erdogan és Orbán konvoja felérjen a Gül baba türbéjéhez, ami a legészakibb muszlim zarándokhely Európában.

Nagy szerencse, hogy a 444 szerkesztősége is éppen ebben a háztömbben működik, így fel is tudtuk venni a konvoj érkezését.

A tömeg Takarodj Erdogan kiabálásokkal és füttyel fogadta a török elnököt, aki egyébként hiába ért már fel a türbéhez, a lezárást nem oldották fel, és bennünket sem engedtek ki a házból, amíg a konvoj le nem jött a Rózsadombról.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt