Mécseseket gyújtottak a török nagykövetségnél

POLITIKA
2019 november 07., 20:38
comments 83
photo_camera Fotó: Halász Júlia

Miután elhaladt Erdogan török elnök konvoja, és feloldották a budai közlekedést megbénító útzárakat, a tüntetők egy része az Andrássy úti török nagykövetség felé vonult. A rendőrök azonban már a követségtől több száz méterre lezárták az utat, az utca túloldalán sem lehet a járdán állni, írta tudósítónk. 

photo_camera Fotó: Halász Júlia

A követséghez este hatra egyébként is meghirdettek egy gyertyagyújtást a kurdokért, ehhez csatlakoztak a Budáról érkezők. Késő estére már csak néhányan maradtak a környéken. 

Délután nagy tömegben vonultak Budapesten, amiért a magyar kormány nyíltan támogatja Erdogan észak-szíriai offenzíváját, és még vendégül is látja a török elnököt.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.