Tarlós: Nem csak én irányítottam a kampányomat, nem mindennel értettem egyet

Tarlós István október 13-án.Fotó: FERENC ISZA/AFP

Interjút adott az Indexnek Tarlós István volt főpolgármester. Ebből többek között kiderül, hogy:

  • „Bizonyos felszabadultságot” valóban érzett, azért tűnhetett jókedvűnek az átadás-átvételkor.
  • Nem csalódott az eredmény miatt.
  • Elismerésnek tekinti, hogy megszavazták neki a kiemelt végkielégítést, a szocialistáknak külön is megköszönte ezt.
  • Új posztján, miniszterelnöki megbízottként pedig aktuálpolitikai kérdésekkel biztosan nem foglalkozik majd, országos közlekedési és közszolgáltatási ügyekkel viszont igen.

És elmondja azt is, voltak hibák a kampányban. „Lehet, hogy megérte volna mégis vitatkozni Karácsonnyal” - mondja Tarlós, aki „nem akar részletekbe bocsátkozni”, de azért mégis bocsátkozik néhány részletbe:

 „29 éven keresztül mindig saját magam irányítottam a kampányomat. Most nem csak saját magam irányítottam. Voltak olyan elemei, amikkel egyetértettem, voltak olyan elemei is, amikkel nem. Ugyanakkor hiányoztak az én módszereim közül bizonyos elemek. De ezen utólag már fölösleges rágódni. Talán akik az aktív politizálást folytatják, azoknak mindkét oldalon érdemes bizonyos tanulságokat levonni. Elsősorban talán a kommunikáció tekintetében.” (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.