Mészöly Kálmán: Mi, magyarok a futballra születtünk

sport
2019 november 14., 20:17
comments 227

Az új Puskás Aréna felépülése azt bizonyítja, hogy a labdarúgás nem halt meg Magyarországon - mondta a 61-szeres válogatott Mészöly Kálmán az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.

A 78 éves sportember szerint jövő kedden nagyon nehéz dolga lesz a nemzeti csapatnak Cardiffban, amikor Wales vendégeként lép pályára az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában, ugyanakkor Mészöly annak a reményének adott hangot, hogy addigra minden tekintetben összeáll a magyarok játéka.

„Ma is vannak Magyarországon tehetséges játékosok, de még többnek kellene lennie, mert mi, magyarok a futballra születtünk, akármit mondanak” - jelentette ki az 1964-ben Európa-bajnoki bronzérmes korábbi labdarúgó, aki szövetségi kapitányként 61 alkalommal vezette a magyar válogatottat.

Mészöly azt kívánta a nemzeti csapat tagjainak, hogy minél több világeseményre jussanak ki, mert mint mondta, „másképpen nem jegyzik a játékosokat nemzetközi szinten”.

Az új Puskás Aréna nyitóünnepségére pénteken 17.30 órakor kerül sor, 19 órától pedig Uruguay ellen játszik barátságos mérkőzést a válogatott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.