A Rogán-házaspár legszebb pillanatai

media
2019 november 15., 12:48

Rogán Antal és Rogán Cecília 2007-es házasságkötésüktől kezdve imádtak a sajtóban szerepelni. Feltűntek vetélkedőben, tévésorozatban, reggeli műsorokban, tündököltek a Story és társaik címlapján. A politikai bulvár úttörői voltak, amíg ma be nem jelentették, hogy szétválnak útjaik. Összegyűjtöttük a mára kihűlt szerelem legemlékezetesebb pillanatait. 

1. „Ne szólj hozzám, mert elájulok!”

Rogán Antal  az anyaszentegyház kegyelméből másodszor is templomban nősülhetett. A 2007-es Szent Isván Bazilikában tartott szertartás a sajtónyilvánosság előtt zajlott. 

link Forrás

2. „Ki osztja be a havi apanázst?”

2010-ben indult be az igaz bulvárkodás. Amikor a TV2 Mr. és Mrs. címen futó vetélkedőjében az addig karót nyelt, kocka Rogán Antalból hatalmas, csillogós idétlen kesztyűben integető celebritás lett.     

link Forrás

3.  „Majd kötünk valami előnyös üzletet”

2013-tól Rogán Cecília már nem politikusfeleségként, hanem saját jogon, mint furcsa celeb jelent meg a médiában. Emlékezetes alakítást nyújtott egy szőrme- és bőrruházati divatbemutatón. „Ez már az igazi kifutó” – nyilatkozta a Blikknek Rogánné.  

link Forrás

4. „Ami Budapesten legjobban hiányzik, és ezt a várban élvezem, amikor felmegyek, hogy hallom a harangokat” 

2014-ben Orbán Viktor családlátogatásra érkezik Rogán Antal szülőfalujába, Szakonyfaluba. A miniszter és felesége imidzsében ekkor még nem domináns a Louis Vuitton-életérzés. Egyszerű, faluról jött népek, akik szeretik a cukrozott rétest és a jó pálinkát. 

link Forrás

5. „Indul a csapat” 

Ma már szinte hihetetlen, de a 2014-es választási kampányban Rogán Cecília még nem a százmilliókat mozgató befolyásos üzletasszony szerepét alakította, hanem az egyszerű, ajtókon kopogtató, aláírásokat gyűjtő fideszes aktivistanőt, akit férje csókkal küld a terepre. 

link Forrás

6. „Az első reakcióm kissé hevesre sikeredett” 

Az álompár 2015-ben óriáskerekezés közben mesélte el, hogy milyen komoly párkapcsolati próbatétel volt, mikor Rogán Antal politikusi tevékenységét elkezdte körüllengeni a korrupció. Rogán Cecília saját elmondása szerint annyira idegbe jött, hogy üvöltött.  

link Forrás

7. „Azon a napon ebben az értelemben semmit nem tagadtunk le”

2014-es választási győzelemtől 2016 őszéig tartott a Rogán házaspár első nagy bulváridőszaka. Szinte hetente tűntek föl (illetve egyre gyakrabban csak Cecília, egyedül) a Blikk, a Story vagy más magazin oldalain. A lubickolásnak – és egyébként az ország legnagyobb közéleti napilapjának, a Népszabadságnak – a híres helikopterezés vetett véget: Rogán Antal és családja az október 2-i kvótanépszavazás előestéjén helikopterrel repült a Nyírségbe, Szabó Zsófi színésznő esküvőjére, majd a propagandaminiszter kapásból letagadta az utazást, ami hiba volt, mert később felvételek kerültek elő röptetésről. A Rogán-házaspár ezen a ponton szakított a médiával, Rogán Antal pörgött egy utolsót a sajtó előtt, azóta pedig bujkál a nem általa irányított médiumok elől. Felesége pedig külön utakra lépett. (A helikopterezéses sztorit feldobó Népszabadságot pedig hat nappal később bezárta az új tulajdonos, a Mészáros Lőrinc-közelbe került Mediaworks.)

link Forrás

8. „Tóni ne hagyj már itt légy szíves!”

Ahogy a nyilvánosságot száműzte életéből az álompár, úgy lett egyre szomorkásabb a hangulat körülöttük. Mint például ezen a 2017-es kötcsei polgái pikniken, ahol Rogán Antal annyira gyorsan próbál elszökni a média elől, hogy a család sem bírja követni. 

link Forrás