Vasárnap lombgyűjtés közben még a százéves Bálint gazdát is felköszönthetik

Hűséges olvasóinknak aligha kell magyaráznom, hogy kicsoda Gerstl József. Az irodánknak otthont adó bérház lakóközösségének motorja, a Novotel és a Kongresszusi Központ főkertésze immár 27. alkalommal szervez lombgyűjtést a Gesztenyéskertben, hogy megakadályozza a gesztenyefák legalattomosabb kártevőjének, az aknázómoly elszaporodását.

József Bálint gazdával a GesztenyéskertbenFotó: Gerstl József

A program november 17-én délelőtt 10:30-kor kezdődik, József szokás szerint büfével, zenével várja az önkéntes segítőket, akik idén a szponzoroknak hála öt új gesztenyefát is elültethetnek.

Idén különösen nagynak ígérkezik a buli, mert a szponzorok által felajánlottakon kívül egy nagyobb fát is elültetnek az idén száz éves Dr. Bálint György, vagy ahogy mindenki ismeri, Bálint gazda tiszteletére. Bálint gazda, aki évek óta fővédnöke is a rendezvénynek, személyesen is megjelenik, lesz alkalom felköszönteni. Mint időjárásjelentésemben már említettem, ezen a hétvégén ideális lesz az idő a szabadtéri aktivitáshoz, mindenkinek csak ajánlani tudom a megjelenést.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.