Vasárnap lombgyűjtés közben még a százéves Bálint gazdát is felköszönthetik

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hűséges olvasóinknak aligha kell magyaráznom, hogy kicsoda Gerstl József. Az irodánknak otthont adó bérház lakóközösségének motorja, a Novotel és a Kongresszusi Központ főkertésze immár 27. alkalommal szervez lombgyűjtést a Gesztenyéskertben, hogy megakadályozza a gesztenyefák legalattomosabb kártevőjének, az aknázómoly elszaporodását.

József Bálint gazdával a GesztenyéskertbenFotó: Gerstl József

A program november 17-én délelőtt 10:30-kor kezdődik, József szokás szerint büfével, zenével várja az önkéntes segítőket, akik idén a szponzoroknak hála öt új gesztenyefát is elültethetnek.

Idén különösen nagynak ígérkezik a buli, mert a szponzorok által felajánlottakon kívül egy nagyobb fát is elültetnek az idén száz éves Dr. Bálint György, vagy ahogy mindenki ismeri, Bálint gazda tiszteletére. Bálint gazda, aki évek óta fővédnöke is a rendezvénynek, személyesen is megjelenik, lesz alkalom felköszönteni. Mint időjárásjelentésemben már említettem, ezen a hétvégén ideális lesz az idő a szabadtéri aktivitáshoz, mindenkinek csak ajánlani tudom a megjelenést.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.