Kényszerítés miatt is elítélték a Bicskei gyermekotthon pedofíliáért már elítélt igazgatóját

Kényszerítés miatt is elítélték a bicskei gyermekotthon korábban szexuális visszaélés - az otthonban élő gyermekek molesztálása - miatt jogerősen 8 év fegyházra ítélt volt igazgatóját, írja a Népszava az RTL Klub híradójára hivatkozva. A mostani ítélet még nem jogerős.

Az igazgató a vád szerint már fel volt függesztve állásából, amikor helyettese segítségével arra próbálta rávenni az egyik ellene valló gyereket, hogy vonja vissza a vallomását. Helyettese az RTL értesülései szerint még most is egy általános iskolában tornatanár, bár most őt is 3 év 4 hónap börtönre ítélték, igaz, őt se jogerősen.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.