Kényszerítés miatt is elítélték a Bicskei gyermekotthon pedofíliáért már elítélt igazgatóját

bűnügy
2019 november 26., 05:36
comments 36

Kényszerítés miatt is elítélték a bicskei gyermekotthon korábban szexuális visszaélés - az otthonban élő gyermekek molesztálása - miatt jogerősen 8 év fegyházra ítélt volt igazgatóját, írja a Népszava az RTL Klub híradójára hivatkozva. A mostani ítélet még nem jogerős.

Az igazgató a vád szerint már fel volt függesztve állásából, amikor helyettese segítségével arra próbálta rávenni az egyik ellene valló gyereket, hogy vonja vissza a vallomását. Helyettese az RTL értesülései szerint még most is egy általános iskolában tornatanár, bár most őt is 3 év 4 hónap börtönre ítélték, igaz, őt se jogerősen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.