A tizenéves elkövetők bevallották, hogy ők vertek meg egy leszbikus párt egy londoni buszon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Melania Geymonatot és Christine Hannigant még májusban támadták meg egy londoni buszon, ahol előbb beszólogattak, majd érmékkel dobálták őket.  Beszámolójuk szerint azt kérték, hogy még csókolózzanak, szórakoztassák őket, majd miután nemet mondtak, ütni kezdték őket. 

Most a támadással gyanúsított három fiatal bevallotta, hogy ők támadták meg a nőket. A 15, 16 és 17 éves elkövetők korábban tagadták, hogy zaklatták volna őket. A 15 éves elkövetőt óvadék ellenében engedték el a december 23-i meghallgatásuk előtt, a 17 éves ellen pedig ejtették a vádat. Az ügyész szerint a három elkövetőnek különböző szerepe volt a 9 perces incidens során. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó