A tizenéves elkövetők bevallották, hogy ők vertek meg egy leszbikus párt egy londoni buszon

Melania Geymonatot és Christine Hannigant még májusban támadták meg egy londoni buszon, ahol előbb beszólogattak, majd érmékkel dobálták őket.  Beszámolójuk szerint azt kérték, hogy még csókolózzanak, szórakoztassák őket, majd miután nemet mondtak, ütni kezdték őket. 

Most a támadással gyanúsított három fiatal bevallotta, hogy ők támadták meg a nőket. A 15, 16 és 17 éves elkövetők korábban tagadták, hogy zaklatták volna őket. A 15 éves elkövetőt óvadék ellenében engedték el a december 23-i meghallgatásuk előtt, a 17 éves ellen pedig ejtették a vádat. Az ügyész szerint a három elkövetőnek különböző szerepe volt a 9 perces incidens során. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó