A tizenéves elkövetők bevallották, hogy ők vertek meg egy leszbikus párt egy londoni buszon

Melania Geymonatot és Christine Hannigant még májusban támadták meg egy londoni buszon, ahol előbb beszólogattak, majd érmékkel dobálták őket.  Beszámolójuk szerint azt kérték, hogy még csókolózzanak, szórakoztassák őket, majd miután nemet mondtak, ütni kezdték őket. 

Most a támadással gyanúsított három fiatal bevallotta, hogy ők támadták meg a nőket. A 15, 16 és 17 éves elkövetők korábban tagadták, hogy zaklatták volna őket. A 15 éves elkövetőt óvadék ellenében engedték el a december 23-i meghallgatásuk előtt, a 17 éves ellen pedig ejtették a vádat. Az ügyész szerint a három elkövetőnek különböző szerepe volt a 9 perces incidens során. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó