Glázer Tímea nem indul győri polgármesternek

Másodszorra már nem fut neki a győri polgármester-választásnak a Demokratikus Koalíció politikusa, Glázer Tímea, írja a 24.hu. Októberben ő volt az ellenzék közös jelöltje, de még úgy sem sikerült megvernie Borkai Zsoltot, hogy szinte az egész kampány a fideszes polgármester jachtos szexvideóiról szólt. 

Glázer Tímea az októberi választások előestéjénFotó: botost/444.hu

Amikor megválasztása után Borkai mégis lemondott, felmerült az ellenzékben, hogy előválasztáson keressenek új jelöltet. Mivel azonban kicsi az esély, hogy ez februárig beleférjen az időbe, a lap szerint a Momentum civilekkel tárgyal, hátha sikerül megegyezni egy közös jelöltben. 

A Fidesz egy kardiológust, Dézsi Csaba Andrást indítja, akiről korábban azt írtuk, hogy narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettával kereskedik, és egy győri üzletemberrel, a Borkait saját magángépén gyakran röptető Somogyi Jánossal közösen tervez piacra dobni egy konyhai mérleget.  

Akárki is nyeri a választást, a közgyűlés mindenképpen fideszes többségű marad, hiszen egyéni képviselőkről nem, csak a polgármesterről szavaznak majd. 

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.