Lázár János rájött, hogy aki hatalomhoz jut, az még több hatalmat szeretne a hatalom segítségével

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A volt csúcsminiszter a makói alakuló ülésen kapott lehetőséget arra, hogy végre értékelhesse a választások utáni helyzetet. Lázár János az országban körbenézve megdöbbenve tapasztalta, hogy „aki hatalomhoz jut, az még több hatalmat szeretne a hatalom segítségével”. Miután megállapította, hogy legalább Makón, ahol az ő jelöltjét választották újra, szerencsére nem ez a helyzet, egészen apokaliptikus képet fetstett a világ Makón kívüli részéről:

„Látom, hogy mindenhol a tagadás, rombolás, pusztítás zajlik, és valószínű azt a régi magyar logikát követik, hogy rombolás nélkül nincsen építés. Ezért az európai átlagnál lassabban halad az országunk.”

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó