18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A rendőrök lelőttek egy férfit a London Brigde-en

külföld
2019 november 29., 15:15
comments 186

Újabb cikkünk: Terrortámadásként kezelik, ami a londoni hídon történt

A londoni rendőrség tájékoztatása szerint helyi idő szerint 14 órakor riasztották őket egy késeléshez a Temzén átívelő híd melletti területre. Többen megsérültek, egy embert őrizetbe vettek - hangzik az egyelőre szűkszavú hivatalos tájékoztatás. 

A rendőrök leterelték az embereket a hídról, az utcáról be az üzletekbe, a környező belvárosi utcákat igyekeztek lezárni.

link Forrás

A BBC munkatársa éppen a hídon sétált át, amikor azt látta, hogy egy csoport megtámad egy embert. „A rendőrség nagyon gyorsan kiérkezett, és lövéseket adott le erre az emberre.”

Előkerültek olyan videók is, amelyeken az látható, hogy járókelők egy csoportja lefog egy embert, majd megérkeznek a felfegyverzett rendőrök, elrángatják a járókelőket, és lövést adnak le a földön fekvő férfira.

A videók felkavarók lehetnek.

link Forrás
link Forrás

Rendőrségi források nem hivatalosan megerősítették, hogy a rendőrség lelőtt egy férfit és öten megsérültek. 

A rendőrség később közölte azt is, hogy bár a körülmények egyelőre nem tisztázottak, elővigyázatosságból terrorizmushoz kapcsolódó eseményként kezelik az esetet. (via BBC, Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.