Dr. Hoppál Péter: A felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon 😂

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hétfőn leesett a hó Magyarországon, ami több helyen is komoly fennakadásokat okoz. A MÁV-val vagy a budapesti hótakarítással ellentétben viszont Dr. Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldala zökkenőmentesen üzemel:

Fotó: Hoppál Péter/Facebook

„Greta Thunberg és a mögötte álló "bábművészek" új lemezt tettek fel, immár a kommunizmusért küzdenek” - írja Hoppál arról, hogy Greta Thunberg pénteki cikke szerint a klímaaktivizmus mellett társadalmi ügyekért is harcolni fognak. Az igazi bombát viszont posztja végén egy zárójelben dobja le a volt kultúráért felelős államtitkár a mai időjárás és a klímaváltozás összefüggésében:

(Közben a felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon. 😂)

- írja Hoppál.

Frissítés: Hoppál Péter időközben leszedte a posztot, és ezt írta ki a falára:

Fotó: Hoppál Péter/Facebook.hu

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó