Dr. Hoppál Péter: A felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon 😂

Hétfőn leesett a hó Magyarországon, ami több helyen is komoly fennakadásokat okoz. A MÁV-val vagy a budapesti hótakarítással ellentétben viszont Dr. Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldala zökkenőmentesen üzemel:

Fotó: Hoppál Péter/Facebook

„Greta Thunberg és a mögötte álló "bábművészek" új lemezt tettek fel, immár a kommunizmusért küzdenek” - írja Hoppál arról, hogy Greta Thunberg pénteki cikke szerint a klímaaktivizmus mellett társadalmi ügyekért is harcolni fognak. Az igazi bombát viszont posztja végén egy zárójelben dobja le a volt kultúráért felelős államtitkár a mai időjárás és a klímaváltozás összefüggésében:

(Közben a felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon. 😂)

- írja Hoppál.

Frissítés: Hoppál Péter időközben leszedte a posztot, és ezt írta ki a falára:

Fotó: Hoppál Péter/Facebook.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó