Nem szexelek fideszessel - Manipulált képpel szidta Bősz Anettet KDNP-s képviselőtársa

POLITIKA
2019 december 09., 18:57
comments 223

Aradszki András KDNP-s képviselő és energiaügyi államtitkár kitett egy posztot a Facebookra, amin Bősz Anett, a Liberálisok által a parlamentbe juttatott, de épp a DK-frakcióba átülő képviselője az MSZP-s Gurmai Zita mellett áll a parlamentben, és mindkettejükön egy

Nem szexelek fidesszessel

feliratú póló van.

„Sajnos ma ez a színvonal az ellenzéknél. Bősz Anett immáron a DK-ban hasznosítja a látványpropagandát” - vonta le a következtetést a kereszténydemokrata államférfi.

A gond csak az, hogy a kép nem igazi. Akkor készült, amikor az ellenzéki képviselőnők a fideszes Pócs János lemondását követelték. Ez az eredeti:

De milyen jó, hogy Aradszki Facebook-oldalának követőit nem lehet ilyen olcsó manipulációval megtéveszteni!

De hoppá...

A kommentek alapján mégis meg lehet :(

„Szexeljetek a Bábolnai fedező ménnel !”

- jegyzi meg egy konzervatív úriember.

„Mi sem veletek, csak rátok, ,!!!”

- kontrázott rá egy kereszténydemokrata hölgy.

Aradszki András volt egyébként az a parlamenti képviselő, aki 2017 októberében az a megtisztelő feladat jutott, hogy a legvégső szintre emelte a Soros-hisztériát, azt mondta a parlamentben, hogy

a Soros-terv a Sátán legvégső támadása.

UPDATE 22:54

Posztunk megjelenése után Aradszki eltávolította a képet, és egy külön bejegyzésben elnézést kért. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.