Frakcióvezető úr, akkor beszéljünk csak a sátánosról!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
  • Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, az európai szabadkőművesség felelős a migrációért. Kíváncsiak voltunk, mit mondanak erre a kormánypárti képviselők.
  • A parlamentben azonban Aradszki András energetikai államtitkár már a Sátánhoz hasonlította Soros Györgyöt, és azt mondta a rózsafüzér erejével kell legyőzni.
  • A fideszes képviselők Semjénre inkább csak hümmögtek, a sátánozás azonban kicsit már sok volt nekik.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.