Az ebayen árulják tovább Andy Vajna elárverezett forgatókönyveit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sokszoros áron árulják az ebayen Andy Vajna bőrkötéses forgatókönyveit, amiket szombaton árvereztek el a Nagyházi Galériában - mondta el szomorúan a Blikknek Vajna Tímea

„Az aukciót részben jótékonysági célból szerveztük meg, abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat” - mondta Vajna Tímea.

A piacra dobott forgatókönyvek között van A skarlát betű című filmé, ráadásul díszpéldányban. Ennek kikiáltása ára 50 ezer forint volt, kilencvenezerért ment el, most pedig több mint félmillióért árulják, írja a Blikk. De ebayre került a Hajszál híján, a Reneszánsz ember, a Jákob lajtorja és A hold hegyei forgatókönyve is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó