Meglett Lajkó Félix hegedűje

Meglett Lajkó Félix 160 milliós hegedűje, amit november 1.én Péterrévén az autójából loptak elírta meg a Szabad Magyar Szó.

Lajkó Félix 2018. február 11-én a Várkert Bazárban.Fotó: Elekes Andor/Wikipedia

A szerbiai belügyminisztérium emberei Újvidéken letartóztattak egy temerini és egy ópázovai férfit, akiket nagy értékre elkövetett lopással gyanúsítanak. A rendőri intézkedéskor az egyik gyanúsított, akinél a hegedű volt, megpróbált elszökni, és eközben eldobta a hangszert, de utolérték, és letartóztatták.

A szerb sajtó szerint az 1800-as években készült, Domenico Montagnana márkájú hegedűt már vissza is juttatták Lajkóhoz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó