Meglett Lajkó Félix hegedűje

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Meglett Lajkó Félix 160 milliós hegedűje, amit november 1.én Péterrévén az autójából loptak elírta meg a Szabad Magyar Szó.

Lajkó Félix 2018. február 11-én a Várkert Bazárban.Fotó: Elekes Andor/Wikipedia

A szerbiai belügyminisztérium emberei Újvidéken letartóztattak egy temerini és egy ópázovai férfit, akiket nagy értékre elkövetett lopással gyanúsítanak. A rendőri intézkedéskor az egyik gyanúsított, akinél a hegedű volt, megpróbált elszökni, és eközben eldobta a hangszert, de utolérték, és letartóztatták.

A szerb sajtó szerint az 1800-as években készült, Domenico Montagnana márkájú hegedűt már vissza is juttatták Lajkóhoz.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó