Felírták az RTL munkatársainak a nevét, hogy még véletlenül se engedjék be őket a Puskás Akadémia szurkolói találkozójára

foci
2020 január 23., 20:01
photo_camera Illusztráció: botost/444.hu

Ahogy azt előtte megírtuk, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szurkolói ankétot tartott a miniszterelnök háza mellé épített Pancho Arénában.

Az RTL Híradó megpróbált bejutni, és bár regisztráltak időben, a stáb nem juthatott be, sőt a munkatársai nevét külön felírták, nehogy véletlenül beengedjék őket a találkozóra, amin ott voltak az Akadémia vezetői is.

Arról kérdezték volna őket, amit 2 éve, jogerős bírósági ítélet ellenére sem árultak el: mire költöttek 25 milliárd forint közpénzt. Most épp azért nem derülhetett ki, mi van a tao-támogatásokkal kapcsolatos számlákon, mert a végrehajtó sajnos nem tudta megnyitni az azokat tartalmazó pendrive-ot.

A Puskás Akadémia beszámolójában látható fotók alapján többnyire az idősebb fanatikusok mentek el az ankétra. A szöveg szerint pedig Komjáti András klubigazgató azt mondta: a fiatal akadémistákat itthon szeretnénk felépíteni, beépíteni az NB I-be, majd úgy továbbengedni őket a nyugat-európai bajnokságokba.