„Kobe a végén egy helikopter-balesetben fog meghalni” – írta ki valaki a Twitterre 2012-ben

Egy .Noso nevű felhasználó 2012. november 13-án ezt írta ki a Twitterre:

„Kobe a végén egy helikopter-balesetben fog meghalni”.

Miután aztán a hétvégén a minden idők egyik legnagyobb kosarasát és a 13 éves lányát egy vasárnapi meccsre szállító helikopter lezuhant, a rajta utazók szörnyethaltak, a poszt pedig virális lett, a felhasználó retweetelte magát azzal, hogy: „Fuck. I’m sorry... Fuck fuck fuck”.

Fotó: .Noso/Twitter

A kosaras helikoptere egyébként olyan sűrű ködben repült, hogy a helyi rendőrség gépei sem mertek felszállni. A balesetben a kosárlabdázó, a lánya és 7 másik ember halt meg.

A felhasználó valószínűleg ezért írta ki ezt 2012-ben, mert aznap adtak hírt arról, hogy Kobe Bryant egy csapattársát reptette a helikopterén.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó